+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een geïmpregneerd tuinhuis met overkapping

Je wilt een geïmpregneerd tuinhuis met overkapping kopen? Bij Van de Munckhof heb je zeer veel keus. Of je nu een groot of een klein tuinhuis wilt, bij ons is het te realiseren. Weet je al voor wat voor soort dak je kiest? Soms is het best lastig als er zoveel keus is. Of misschien weet jij al exact wat je wilt. Zoek je nog wel naar inspiratie, dan kun je eens bij de foto’s op onze website kijken. Wellicht brengen deze je op een idee. Je bent ook welkom op ons showterrein. Hier zijn diverse tuinhuizen te bekijken. Ook is het mogelijk om tegelijkertijd een van onze medewerkers te spreken. Graag voorzien we je van deskundig advies.

Een tuinhuis geïmpregneerd met overkapping

Een geïmpregneerd tuinhuis met overkapping is ideaal. Je tuinhuis blijft langer mooi en je hoeft je niet druk te maken om het onderhoud. Bij Van de Munckhof gebruiken we alleen materialen van hoogstaande kwaliteit. Hierdoor gaan de huisjes bijzonder lang mee. Na het impregneren komen daar uiteraard nog wat jaartjes bij. Terwijl het tuinhuis er nog mooi uitziet ook. Dankzij de extra beschermlaag krijgen vuil en schimmel nauwelijks vat op het hout van het tuinhuis.

Een geïmpregneerd tuinhuis met overkapping kopen

Een tuinhuis geïmpregneerd met overkapping is een ideale keus. Van deze keus krijg je vast niet snel spijt. Het huis zal je jarenlang plezier geven. Zeker een tuinhuis met een overkapping is een enorme aanwinst voor je tuin. De overkapping is ideaal. Hieronder kun je beschut zitten als het ’s avonds wat frisser wordt. Of je blijft heerlijk in je tuinstoel zitten ook al vallen er wat regendruppels. Jij zit tenslotte heerlijk onder de overkapping. Weet je al precies waar je het tuinhuis voor gaat gebruiken? Wil je hierin wat spullen opbergen of wordt het een hobbykamer? Er zijn veel doeleinden te bedenken voor een tuinhuis.