+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een geïmpregneerd tuinschuur

Je wilt een geïmpregneerd tuinschuur kopen? Je bent dan welkom bij Van de Munckhof. De tuinschuur staat buiten en heeft daardoor natuurlijk heel wat te lijden. Denk alleen maar aan vuil. Of wat denk je dat regen en vocht met het hout doen? Impregneren is daarom heel verstandig. Het hout is dan goed beschermd tegen onder meer de verschillende weersomstandigheden.

Voordelen van geïmpregneerde tuinschuren

Wat zijn eigenlijk zoal de voordelen van een geïmpregneerd tuinschuur? Het hout is beter beschermd tegen vocht, maar je zult zien dat het vocht ook eerder van het tuinschuurtje afglijdt. Qua behandeling en onderhoud kost een tuinschuur dat geïmpregneerd is je nauwelijks tijd. Het hout is ook goed beschermd tegen rot. Wil je toch een tuinschuur aanschaffen, dan kun je het beter meteen goed doen. Het is tenslotte fijn als je lang plezier kunt hebben van deze aanschaf.

Een geïmpregneerd tuinschuur kopen

Je kiest voor een geïmpregneerd tuinschuur? Weet je ook al precies hoe de schuur eruit komt te zien? Heb je al een idee of en hoeveel ramen je erin wilt? Wist je dat er ook qua dakpannen verschillende opties zijn? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de deur. Het is fijn dat er zoveel keus is, want dan kun je precies kiezen voor wat jij mooi vindt. Aan de andere kant is het misschien ook lastig om te beslissen. Wat is nu echt de beste keus? Onze deskundige en ervaren vakmensen denken en kijken graag met je mee. Kijk ook eens op onze website. Daar kun je heel goed inspiratie opdoen. Je ziet de tuinschuren natuurlijk het best als je een keer bij ons in Neerkant langskomt. Dan kun je de tuinschuren zowel van binnen als van buiten bekijken. En we geven je, desgewenst, meteen een prijsindicatie.