+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een groot tuinhuis als gastenverblijf

Wil je een groot tuinhuis kopen? Heb je vaak gasten over de vloer? Lijkt het je handig om voor hen een speciaal verblijf te realiseren? Een groot tuinhuis kan dan een ideale oplossing zijn. Zeker wanneer je toch genoeg ruimte in de tuin hebt, is dit een mooie oplossing. Als de gasten er niet zijn, kun je het tuinhuis ook nog voor allerlei andere doeleinden gebruiken. Misschien heb je familie die heel ver bij je vandaan woont. Dan is het prettig als ze af en toe bij je kunnen blijven slapen. Een groot tuinhuis is misschien wel een goede oplossing. 

Grote tuinhuizen

Wil je een groot tuinhuis omdat je het gastenverblijf misschien wel professioneel gaat verhuren? Dan is het nog belangrijker om goed na te denken over de eisen die je stelt aan het grote tuinhuis. Wat wil je de gasten kunnen bieden? Moet het tuinhuis bijvoorbeeld extra hoog zijn? Misschien is dat wel prettig als mensen er een paar nachten slapen. Wellicht is een overdekt terras ook een van je wensen? Op die manier bied je de gasten direct een leuk extraatje.

Een groot tuinhuis kopen

Voor grote tuinhuizen ben je bij Van de Munckhof op de goede plek. Wij maken het tuinhuis helemaal naar wens. Fijn aan een apart gastenverblijf is dat je zelf ook gewoon je privacy houdt. En de gasten hebben een plekje voor zichzelf. Wij kunnen een groot tuinhuis in korte tijd realiseren. Wij maken de tuinhuizen prefab, dus op locatie zijn ze zeer snel op te bouwen. Een gastenverblijf betekent zeker een meerwaarde voor je woning. Wij hebben veel keus. Graag adviseren we je over de mogelijkheden. Wil je eerst wat inspiratie? Kijk dan op onze site of breng een bezoek aan ons showterrein. Onze professionele medewerkers staan graag voor je klaar. We zijn 6 dagen in de week geopend en we zijn gevestigd in Neerkant.