+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Houten garage

Houten garage

Bent u van plan om een garage naast of achter uw woning te plaatsen? Heeft u dan al eens aan een houten garage gedacht? Een garage van hout is qua uitstraling namelijk een stuk warmer dan de bekende stenen garage en vormt een ware blikvanger in uw tuin. Daarnaast is een vergunning voor een houten garage sneller en gemakkelijk te regelen dan die voor de stenen variant.

Een garage van hout kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Van het stallen van uw auto, motor en/of fietsen tot het inrichten van de garage als klusruimte of bijgebouw. Door de garage zo mooi en zo praktisch mogelijk in te richten, kunt u er optimaal gebruik van maken voor het doeleinde dat u voor ogen heeft.

Standaard model garage van hout of op maat?

Voor zowel verschillende soorten standaard modellen als een houten garage op maat bent u bij Tuinhuiscentrum Van de Munckhof aan het juiste adres. Doordat wij iedere garage op maat ontwerpen en fabriceren, kunnen wij in overleg een garage in uw tuin helemaal naar eigen wens bouwen. Met grote of kleine ramen bijvoorbeeld, met een enkele of dubbele garagedeur of zelfs met een overkapping eraan vast!

Bent u benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van garages? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met één van onze ervaren medewerkers. We helpen u graag. Ook op ons ruim 1000m2 grote showterrein in Neerkant bent u uiteraard van harte welkom om inspiratie op te doen, vragen te stellen en adviezen in te winnen. Wij leveren al sinds 1983 door heel Nederland en België.

Tuinhuiscentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Stuur ons een bericht