+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Houten overkapping tuin

Houten overkapping tuin

Een houten overkapping in de tuin blijft al jarenlang onverminderd populair. Dit type tuinoverkapping dankt zijn populariteit aan zijn sfeervolle uitstraling en enorme veelzijdigheid. Met een houten terrasoverkapping kunt u namelijk alle kanten op. Wilt u een houten veranda met een tuinoverkapping, een overkapping aan uw huis of juist in combinatie met een schuurtje? Wat uw wensen ook zijn, bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum bent u aan het juiste adres.

Houten terrasoverkapping op maat

Op onze website krijgt u al een idee van onze mogelijkheden, maar er is veel meer wat tot de mogelijkheden behoort. Loopt u met een idee rond? Een houten overkapping in de tuin wordt door ons in alle gewenste uitvoeringen op maat gemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van een houten terrasoverkapping die perfect in uw tuin past, op de plek waar u het voor ogen had. Wenst u een plat dak of een puntdak en wilt u de zijkanten dicht of juist open hebben? Wij kunnen altijd een vrijblijvende offerte maken voor u. Laat u verrassen door onze uitstekende kwaliteit en portemonneevriendelijke prijzen!

Bezoek onze showroom voor een tuinoverkapping

Bent u benieuwd hoe zo’n houten overkapping in de tuin er in het echt uitziet? U bent van harte welkom om het van dichtbij te komen bekijken op ons ruim 1000m2 grote showterrein in Neerkant. Hier vindt u maar liefst 50 verschillende modellen. Niet alleen een houten terrasoverkapping kunt u hier bekijken, maar ook een veranda van hout, pergola's, garages en tuinhuizen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat u inspireren of vraag één van onze vakmensen om maatwerk advies.

Heeft u de houten overkapping gevonden die uw tuin nét dat beetje extra geeft? Wij komen hem bij u op locatie monteren, waarna u er tientallen jaren van kunt genieten. Van de Munckhof Tuinhuiscentrum levert met plezier door heel Nederland en België!

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Stuur ons een bericht