+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Pergola's

Houten prieel tuinhuis

Een houten pergola van Van de Munckhof Tuinhuiscentrum is niet alleen een mooi, maar ook een praktisch verlengstuk van uw woning, voor wat voor functie u hem ook wilt gebruiken. Met een paviljoen kunt u namelijk optimaal genieten van uw tuin door er lekker in te loungen of door deze te gebruiken als een buitenkeuken. Een prieel vormt de heerlijke plek waar uw voorjaar eerder begint en uw zomer langer duurt.

Een houten pergola geeft meerwaarde aan uw tuin

Met een houten pergola geeft u een enorme meerwaarde aan uw tuin. Zeker wanneer u kiest voor een pergola op maat van Van de Munckhof. Onze houten pergola’s zijn leverbaar in een heleboel afmetingen en uitvoeringen en zijn zelfs te verkrijgen met een plat dak. Een houten prieel biedt u de mogelijkheid om de voordelen van een overkapping te combineren met het genieten van het vrije uitzicht dat u door middel van de open zijkanten behoudt. Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment pergola’s.

Pergola op maat

Heeft u een pergola in een bepaalde afmeting nodig of heeft u iets anders voor ogen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want ook op het gebied van maatwerk is er van alles bespreekbaar. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u, waarin we al uw wensen meenemen.

Wilt u een pergola liever eerst in het echt zien? Breng dan een bezoek aan ons showterrein in Neerkant. Onze medewerkers staan hier voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u uitgebreid te adviseren over de mogelijkheden. Onze sfeervolle pergola’s worden door heel Nederland en België geleverd.

Tuinhuiscentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Stuur ons een bericht