+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Schuurtje met mastiek dak

Houten tuinberging

Komt u ruimte tekort om al uw spullen op te kunnen bergen? Heeft u dan al eens aan een houten tuinberging gedacht? Houten tuinbergingen creëren namelijk net dat beetje extra opbergruimte voor al uw spullen zoals (tuin)gereedschap, fietsen, uw tuinmeubelen in de winter en het eventuele speelgoed voor de kinderen. Op deze manier worden uw spullen op een schone, droge en veilige manier opgeborgen. Daarnaast kan een tuinberging ook perfect als klusruimte dienen.

Tuinberging op maat

Een houten tuinberging van Tuinhuiscentrum Van de Munckhof is niet alleen functioneel, maar geeft uw tuin ook een warme en sfeervolle uitstraling. Dit komt door het kwaliteitshout wat wij gebruiken. De mogelijkheden wat betreft onze bergingen zijn enorm. Wilt u een tuinberging met een enkele deur of dubbele openslaande deuren, met dakpannen of dakpanplaten of gemastiekt? En hoe wilt u de raamindeling hebben? Allemaal dingen om over na te denken. Wij maken iedere tuinberging op maat en nemen al uw wensen daarin mee.

Vrijblijvend advies over een tuinberging

U bent dus niet alleen voor standaard houten bergingen, maar ook voor een maatwerk tuinberging bij ons aan het juiste adres. En doordat wij alles in onze eigen werkplaats fabriceren, zijn de lijntjes altijd kort. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem voor meer informatie of een vrijblijvend advies gerust contact met ons op. We vertellen u dan graag wat we voor u kunnen betekenen.

U bent ook van harte welkom op ons showterrein in Neerkant. Hier kunt u een houten tuinberging vanbinnen en vanbuiten bekijken. Ook kunnen we u direct een prijsindicatie geven voor de tuinberging die u op het oog heeft. Levering door heel Nederland en België.

Tuinhuiscentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Stuur ons een bericht