+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten overkapping

Wil je een houten overkapping kopen? Dan ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Overkappingen zijn al jarenlang zeer populair. Een overkapping van hout geeft dan ook een mooie uitstraling en betekent daarom echt een aanwinst voor je tuin. Overweeg je eikenhout of Douglashout? We vertellen je graag over de voordelen van deze houtsoorten. Of heb je een andere voorkeur. Aan de ene kant is een overkapping dus gewoon mooi in de tuin, maar aan de andere kant is hij enorm veelzijdig in gebruik. Je kunt met houten overkappingen werkelijk alle kanten op. Misschien wil je een houten veranda met een tuinoverkapping of je kiest voor ene overkapping aan je huis. Het kan bijvoorbeeld ook in combinatie met een schuur. Wil je nog meer ideeën? Kijk eens op onze website of kom bij ons langs. Op ons showterrein in Neerkant kun je diverse overkappingen bekijken.

Een overkapping hout voor jou op maat gemaakt

Wij maken een houten overkapping precies voor jou op maat. Hij moet tenslotte perfect passen op de plek die jij had bedacht. Heb je al wat inspiratie opgedaan via onze site? Bij de fotogalerij zie je diverse voorbeelden. Misschien zie je dan precies de overkapping die jou ook graag in je tuin wilt hebben. Heb je nog andere wensen? Laat het zeker weten, want bij ons is bijna alles mogelijk. We maken de overkappingen van hout in alle gewenste uitvoeringen op maat. Zo weet je zeker dat hij perfect in je tuin past. Wil je de zijkanten dicht of liever open hebben? Had je een plat of een schuin dak voor ogen? Laat het weten en we zorgen voor een ontwerp op maat. We kunnen je ook zeker alvast een vrijblijvende offerte opsturen. Profiteer van onze hoge kwaliteit en onze scherpe prijzen.

Een houten overkapping kopen bij Van de Munckhof

Een overkapping hout wordt door ons in heel Nederland en België geleverd. Overweeg je een bezoek aan ons showterrein te brengen? Dit is zeker een aanrader. Vanaf een plaatje zien de overkappingen er toch net iets anders uit. Kom je op ons grote showterrein, dan zie je echt hoe de overkapping er straks komt uit te zien in jouw tuin. Je kunt ook veel beter de kleur en de structuur van het hout bekijken. En er lopen altijd medewerkers rond die je advies willen geven. Of misschien vind je het prettig als ze je meteen een prijsindicatie van de overkapping geven. We hebben op ons terrein 50 verschillende modellen staan, dus je hebt zeker de mogelijkheid om de onderlinge verschillen te bekijken. Ook zien klanten vaak al snel welk model ze zelf het liefst zouden aanschaffen. Naast overkappingen kun je hier ook veranda’s, prieeltjes, schuren, tuinhuizen en garages bekijken. Heb je de overkapping van je dromen gevonden, dan monteren wij hem bij jou op locatie. Ons showterrein is 6 dagen in de week geopend.