+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten pergola

Wil je ook graag een houten pergola kopen? Zag je bij vrienden en kennissen een tijdje geleden zo’n gezellig pergolaatje in de tuin? In deze tijd van stress en hectiek is het heerlijk om in de achtertuin een oase van rust te scheppen. Dit kan heel goed door middel van een pergolaatje. Zie je het al helemaal voor je? Je kiest een mooie kleur hout, wellicht Douglas, en je neemt een paar mooie ramen in het prieel. Aan de wand hang je een paar mooie foto’s en schilderijen en je plaatst heerlijke stoelen in het pergola. Een aantal gezellige plaids en kussentjes erbij en je hebt een fantastische plek. Dat betekent op en top genieten. 

Een houten pergolaatje koop je bij Van de Munckhof

Een houten pergola vind je bij Van de Munckhof. Wij hebben standaard pergola's, maar we kunnen er ook een maken die precies voldoet aan jouw wensen. Wil je wel of geen deur? Waarschijnlijk kies je wel voor ramen, maar hoe groot wil je ze? En wat lijkt je mooi voor het dak? Ook daarin is veel te kiezen. Graag horen we wat jouw wensen zijn en dan gaan we snel voor je aan de slag. Dit doen we in onze eigen werkplaats. Daardoor kunnen we de lijntjes altijd lekker kort houden.

Een houten pergola kopen

Misschien wil je dolgraag een houten pergolaatje, maar je hikt nog een beetje tegen de prijs aan. Bij Van de Munckhof mag je rekenen op scherpe tarieven. Wil je graag weten wat het prieel ongeveer gaat kosten? Vraag gerust een prijsopgave bij ons aan. Dit is geen enkel probleem en ook helemaal vrijblijvend. Als je dan toch een buitenverblijf aanschaft, wil je het wel goed doen. Kom anders eens bij ons langs in Neerkant. We kunnen je daar laten zien welke pergolaatjes wij onder meer kunnen maken. Misschien zie je meteen het object van je dromen. Het kan ook dat je wat aanpassingen wilt. Wij realiseren het graag voor je. 6 Dagen per week zijn we geopend, je bent welkom!