+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een houten pergola met plat dak

Je wilt een prachtig houten pergola met plat dak kopen? Je bent dan bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum op de goede plek. Een pergola is niet alleen mooi en gezellig, maar ook een praktisch verlengstuk van je huis. Waar je het prieel ook voor wilt gebruiken, van deze aankoop krijg je beslist geen spijt. Als je een pergola in je achtertuin hebt, kun je heerlijk genieten van de bloemen, planten en vogels. Buiten zitten is voor de meeste mensen zeer ontspannend. Een pergola zorgt ervoor dat je net wat langer kunt buiten zitten dan zonder. Wellicht ga je hem zelfs gebruiken als buitenkeuken.

Een prieel hout met plat dak

Als je een houten pergola met plat dak neemt, hoef je in ieder geval geen vergunning aan te vragen. Dat scheelt weer werk en tijd. Met een houten pergola geef je echt meerwaarde aan je tuin. Wij leveren de pergola's met plat dak in een heleboel afmetingen en uitvoeringen. Het voordeel van een pergola van hout is dat je wel een overkapping hebt, maar toch profiteer je van een vrij uitzicht. Dit omdat de zijkanten natuurlijk open zijn. Kom eens langs bij ons in Neerkant om een aantal van onze pergola's te bekijken. Of doe inspiratie op via de fotogalerij op de website.

Een houten pergola met plat dak kopen

Heb je voor de houten pergola met plat dak iets speciaals voor ogen? Laat je specifieke wensen zeker horen. Neem absoluut even contact met ons op. Op het gebied van maatwerk is bij ons alles bespreekbaar. We maken graag een offerte voor je. Uiteraard nemen we daarin al je wensen mee. Wij leveren onze sfeervolle pergola's door heel België en Nederland. Voor betaalbaar maatwerk moet je bij Van de Munckhof zijn.