+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een mooie kapschuur hoekmodel

Bent u op zoek naar een mooie schuur voor in uw tuin? Maar wilt u eigenlijk ook wel een fijne overkapping hebben om onder te zitten? Dan raden wij u aan om eens een kapschuur te overwegen. Dit is een schuur die is voorzien van een kap die over de schuur heen hangt. Zo heeft u voor of naast de schuur een overkapping waar u lekker onder kunt zitten en genieten van een mooie dag. Op Tuinhuiscentrum.be vindt u ervaren mensen die door de jaren heen al heel wat verschillende schuren en tuinhuizen hebben ontworpen en gebouwd. We gaan graag ook voor u aan de slag hiermee.

Een hoekmodel kapschuur voor in uw tuin

We hebben meerdere modellen kapschuur voor u in het assortiment. U kunt bij ons bijvoorbeeld een kapschuur hoekmodel kopen. Dit is een schuur die u bijvoorbeeld tegen uw huis aan kunt zetten. Zo is de kap van deze schuur gelijk een mooie overkapping voor uw terras. Uiteraard zijn er op dit gebied nog meer mogelijkheden, die wij graag eens met u doornemen. Tuinhuiscentrum.nl is de officiele website van Van Munckhof Tuinhuiscentrum. We hebben vele jaren ervaring met het bouwen van allerhande overkappingen en schuren. Neem gewoon eens een kijkje op onze site om hier te zien wat wij in het verleden zoal hebben gebouwd.

 

Wilt u een kapschuur hoekmodel kopen? Indien u een hoekmodel kapschuur bij ons wilt kopen horen wij graag van u. We gaan dan samen met u bekijken hoe u wilt dat uw kapschuur er uit komt te zien. We bekijken welke houtsoort u hiervoor gewenst had, maar ook wat er allemaal mogelijk is qua formaat en plek om de schuur neer te zetten. Bij Tuinhuiscentrum bouwen wij dit kapschuur hoekmodel helemaal zoals u dat wilt