+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Wilt u een kapschuur met berging kopen?

Bent u op zoek naar een mooie kapschuur met berging voor in uw tuin? Een kapschuur is eigenlijk het beste van twee werelden. U heeft een stevige, mooie schuur waar u spullen in op kunt bergen, maar ook gelijk een mooie overkapping om heerlijk onder te zitten. Zo kunt u er op rekenen dat u optimaal kunt genieten van die schuur. Op een mooie dag lekker onder de overkapping vertoeven en weten dat uw spullen veilig opgeborgen staan. Op Tuinhuiscentrum.be vindt u een aantal mooie voorbeelden van wat er met een kapschuur met berging allemaal mogelijk is. We raden u dan ook aan om hier eens een kijkje te nemen en dan met uw wensen contact met ons op te nemen.

Een kapschuur met berging kopen

Bent u op zoek naar een mooie schuur voor in de tuin? Dan raden wij u aan om hier contact met ons over op te nemen. Tuinhuiscentrum.be is de officiële website van Van Munckhof Tuinhuiscentrum. Wij bouwen elk tuinhuis en elke schuur helemaal op maat. Als u een kapschuur met berging wilt kopen, dan heeft u bij ons ook nog eens de mogelijkheid om deze schuren tegen een scherpe prijs te kopen. We hebben op onze website een aantal voorbeelden staan van mooie schuren die wij eerder al hebben gemaakt. Neem hier eens een kijkje om te zien wat wij allemaal voor schuren hebben gemaakt. Wellicht kunt u hier dan uw inspiratie uit halen?

 

Kapschuren met berging op maat

Die mooie kapschuur met berging maken wij vanaf het ontwerp speciaal voor u. Zo heeft u een schuur die helemaal naar uw wensen is opgebouwd. We maken deze van het mooiste hout, waarbij u zelf natuurlijk de keuze heeft welk hout. We bouwen de schuur en zetten deze dan op de juiste plek in uw tuin neer. Zo heeft u een kapschuur met berging staan waar u vele jaren van kunt genieten. Deze kapschuur met berging kopen doet u heel eenvoudig en voordelig op Tuinhuiscentrum.be.