+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een kapschuur op maat laten maken

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het bouwen van schuren, die voor u een mooie kapschuur in elkaar kan zetten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op Tuinhuiscentrum.be. Dit is de officiele website van Van de Munckhof Tuinhuiscentrum. We hebben jarenlange ervaring met het maken van tuinhuizen, schuren en meer, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat u bij ons de mooiste kwaliteit terugvindt. We maken voor u een kapschuur op maat, van de mooiste materialen. Met kapschuur op maat zorgt u ervoor dat u een prachtige schuur in uw tuin heeft staan, waar u niet alleen spullen in op kunt slaan maar ook nog eens heerlijk onder kunt zitten.

Kapschuur op maat laten maken

Een kapschuur is een speciale soort schuur die we eigenlijk steeds vaker tegenkomen. Het is namelijk niet alleen maar een schuur in de traditionele zin van het woord. Natuurlijk is het mogelijk om hier spullen in op te slaan, maar er zit ook een kap op die een open gedeelte afschermt van de weerelementen. Dit is een prachtige plek om onder te zitten als u een keer lekker wilt genieten van een mooie dag. Wij maken steeds meer kapschuren, waarbij we onze klanten de mogelijkheid geven om aan te geven hoe groot deze moet worden. Een kapschuur op maat kopen kunt u bij ons dan ook heel eenvoudig doen. Meer weten hierover? Neem dan gewoon even contact met ons op.

 

Uw nieuwe kapschuur op maat

Bij het maken van kapschuren op maat maken we altijd gebruik van de beste materialen. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen om met ons te bespreken van welk materiaal uw kapschuur gemaakt moet worden. We staan klaar om u te helpen bij het maken van een keuze voor het materiaal, de vorm, de grootte en de plek waar de schuur komt te staan. Zo heeft u straks een prachtige kapschuur bij uw huis staan.