+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een klein tuinhuis voor een kleine tuin

Wil je een klein tuinhuis kopen? Dat is zeker mogelijk bij Van de Munckhof. Heb je een aardig kleine tuin en kies je daarom voor een wat kleiner tuinhuis? Of heb je wel een grote tuin, maar overweeg je om een andere reden tuinhuizen van kleiner formaat? Wij hebben ook tuinhuizen voor mensen die maar beperkt ruimte hebben in hun tuin. Misschien wil je graag extra opbergruimte en zoek je daarom naar een klein tuinhuis. Kom gerust eens langs op ons showterrein om de mogelijkheden te bekijken. 

Kleine tuinhuizen

Voor een klein tuinhuis ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Onze kleine tuinhuizen zijn ideaal om te gebruiken als tuinschuuren. Je kunt er bijvoorbeeld kinderspeelgoed, tuinmeubilair en tuingereedschap in opbergen. Ons assortiment kleine tuinhuizen is zeer uitgebreid. Er is ook van alles mogelijk qua dak. Een plat dak is altijd iets goedkoper dan een puntdak. Laat je wensen zeker weten en onze vakmensen realiseren het. Ook een klein tuinhuis is door ons perfect op maat te maken.

Een klein tuinhuis kopen

Voor een klein tuinhuis kun je ook op onze website inspiratie opdoen. Wil je wel of geen dubbele deur? Kies je een klein tuinhuis met of zonder luifel? Bij ons kan het allemaal. Voor elke tuin hebben wij een passende oplossing. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij rekenen altijd scherpe tarieven. Heb je vragen? Neem dan zeker even contact met ons op. We zijn 6 dagen per week geopend.