+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Over ons

Alle tuinhuizen, garages, tuinbergingen en pergola’s van Van de Munckhof zijn eigen fabrikaat. Ons vakkundige team werkt met veel toewijding aan het pronkstuk van uw tuin. U kunt kiezen uit verschillende materialen voor wanden en daken.

De wanden van uw tuinhuis, garage of tuinberging worden nauwkeurig vervaardigd in de werkplaats en op locatie gemonteerd. Elk bouwwerk dat wij maken, monteren wij op een stevig regelwerk, dit is een solide houten frame. Ramen en deuren, inclusief glaswerk, zijn al in de panelen aangebracht. Dankzij deze werkwijze zijn onze tuinhuizen, garages en tuinbergingen zeer stevig en vrij van kieren langs ramen en deuren. Hiermee onderscheiden wij ons van de concurrent.

Van de Munckhof levert uw bouwwerk inclusief:

 • Betonbanden fundering
 • Glas in ramen en deuren.
 • Deugdelijk hang- en sluitwerk
 • Shingledak, Pannendak of een plat dak.
 • Alle prijzen op onze website zijn incl. btw en incl. montage in een straal van 60km vanuit Neerkant.

  Daarbuiten rekenen wij een meerprijs.

  Uw tuinhuis op maat
  Doordat wij zelf een tuinhuis op maat maken, is het mogelijk elk tuinhuis naar uw persoonlijke wensen aan te passen. Heeft u een eigen tekening of idee voor uw tuinhuis op maat? Laat het ons weten, en wij vertellen u de mogelijkheden. Bent u ook geïnteresseerd in een goede aanbieding?. Tuinhuizen op maat met isolatieglas met roedes? Of wilt u uw bouwwerk isoleren en aan de binnenkant betimmeren? Ook dat is mogelijk.

  Vraag naar de vele mogelijkheden.