+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Houtsoort/Materialen

Rabatdelen voor tuinhuis

Tuinhuiscentrum Van de Munckhof maakt de wanden van al zijn bouwwerken standaard van geïmpregneerd Noord Europees grenenhout klasse b. Maar, u kunt ook kiezen voor het onderhoudsvrije Facapanel. Deuren, ramen, dak en nokbalken zijn gemaakt van Noord Europees vurenhout en voorzien van degelijk hang- en sluitwerk en een cilinderslot.

U kunt ook kiezen voor meranti deuren of ramen. In de ramen en deuren plaatsen wij desgewenst echt glas. De dakplaten bestaan uit waterwerende Melamine spaanplaat maar een planken dak is natuurlijk ook mogelijk. Tuinhuizen voorzien wij standaard van een shingles dak, maar een pannendak behoort ook tot onze mogelijkheden. Platte daken bedekken wij traditioneel met mastiek. Op verzoek kunnen wij de platte daken ook voorzien van EPDM folie en eventueel dakisolatie.

Hieronder gaan we graag dieper in op de verschillende materialen waar we bij Van de Munckhof mee werken. Onze materialen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hierbij kunt u onder andere denken aan rabatdelen, v-groef planken en lariks potdekseldelen.

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Stuur ons een bericht

Andere Toebehoren