+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Aanbouw tuinhuis

Een tuinhuis kan perfect gebruikt worden als verlengstuk van je huis. Een tuinhuis is namelijk niet alleen los te gebruiken maar ook als aanbouw. Door een tuinhuis aan je huis te plaatsen, vergroot je eenvoudig de leefruimte. Bovendien staat een tuinhuis of blokhout als aanbouw ook nog eens zeer goed als koppeling tussen je huis en tuin.

Wanneer je als aanbouw een tuinhuis laat plaatsen, heb je de keuze uit een open of gesloten aanbouw. Het tuinhuis kan hierdoor als extra binnenruimte gebruikt worden, zoals een kantoorruimte of opbergruimte, of als houthok of terras. Want ook een open blokhut als aanbouw is bijzonder praktisch en waardevol. Je kunt er lekker droog zitten of je hout kan fijn droog staan. Gebruik je de aanbouw als werkruimte, dan kun je er bovendien voor kiezen om ramen of een enkele of dubbele deur in de aanbouw te laten plaatsen waardoor het tuinhuis ook nog eens een heerlijke lichte plek om te werken is.

Een blokhut als aanbouw bestellen

Van de Munckhof Tuinhuiscentrum helpt je graag een keuze te maken uit het ruime aanbod. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je optimaal adviseren over de mogelijkheden. Je krijgt online al een goede indruk van ons assortiment maar ook over maatwerk denken we graag met je mee. Ook op ons showterrein van ruim 1000m2 krijg je een goede indruk van de vele opties voor een tuinhuis als aanbouw, evenals voor de vloeren, ramen en deuren. We zijn dagelijks geopend, behalve zondags. Zien we je snel?