+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Tuinhuis als dierenverblijf

Heb je een aantal dieren waarvoor het fijn is om af en toe binnen te kunnen zitten? Je kunt een tuinhuis natuurlijk ook voor je dieren gebruiken, als dierenverblijf, bijvoorbeeld als kippenhok of konijnenhok. In een tuinhuis zitten ze droog en uit de wind, terwijl je af en toe naar binnen kunt kijken hoe het met ze gaat. Een meerwaarde voor de aanblik van je tuin, die ook nog eens erg functioneel is. Het natuurlijke materiaal zorgt voor een natuurlijke, minder kille uitstraling, Van een tuinhuis of dierenverblijf van Van de Munckhof Tuinhuiscentrum heb je jarenlang plezier.

Verschillende opties voor een tuinhuis voor dieren

Voor een ruim assortiment ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu mee wilt gaan met de nieuwste trends met robuust eiken of juist voor warm en gebruiksvriendelijk Douglas hout gaat, je slaagt gegarandeerd. Van de Munckhof Tuinhuiscentrum levert maatwerk voor een eerlijke prijs. We leveren door heel Nederland en België. Dankzij onze ruime ervaring leveren we uitsluitend vakmanschap en kunnen we goed met je meedenken. Bekijk de voorbeelden op onze website om een beeld te krijgen van wat er nog meer mogelijk is bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum. 

Je bent uiteraard ook van harte welkom op ons showterrein in Neerkant. Op zo’n 1000m2 kun je vele tuinhuizen vanbinnen en vanbuiten bekijken en zelf ontdekken wat er bij je past. Je kunt daarnaast online ook direct een offerte aanvragen voor je dierenverblijf. Wij gaan dan graag met je wensen aan de slag voor een voorstel op maat.