+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Tuinhuis als extra kamer

Een tuinhuis kun je niet alleen gebruiken voor het doel waar het in de meeste gevallen voor gebruikt wordt: opslagruimte voor gereedschap en tuingerei. Een tuinhuis is namelijk ook uitstekend te gebruiken als extra kamer. Een kamer waar je even tot rust kunt komen met een boekje, waar je in stilte kunt werken of juist die muziek kunt draaien die niemand anders wil horen.

Een tuinhuis kun je helemaal zo maken dat het voor jou een fijne extra kamer wordt. Wil je in de zomer de deuren graag open kunnen zetten om de tuin bij de kamer te betrekken, kies dan voor openslaande deuren in het ontwerp. En dan is een overkapping eraan misschien ook wel fijn? En van wat voor stijl houd je? Een 5 of 8-hoekig ontwerp, met een asymmetrisch dak, een piramide- of schilddak? Wat je wensen ook zijn, bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum is veel mogelijk.

Alle mogelijkheden

Bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum vind je een ruim gamma aan mogelijkheden. Van standaard tuinhuizen tot afwijkende tuinhuizen en van kapschuren tot Douglas tuinhuizen. We laten al deze mogelijkheden graag aan je zien op ons showterrein van maar liefst 1000m2. Ook voor al het toebehoren, zoals een glazen schuifwand, dakpannen en verf kun je bij ons terecht. Heb je geen tijd of mogelijkheden om ons in Neerkant te bezoeken? Online kun je ook uitgebreid inspiratie opdoen in de fotogalerij of tijdens de virtuele tour. En met vragen kun je uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.