+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Gastenverblijf bouwen

Heb je regelmatig gasten over de vloer? Zoals familie die ver weg woont en liever blijft overnachten als ze op bezoek komen of relaties van je werk? Of wil je graag een gastenverblijf professioneel gaan verhuren? Een tuinhuis zou een goed gastenverblijf kunnen zijn. Omdat een tuinhuis als gastenverblijf helemaal naar wens te bouwen is, kun je het zo groot of zo klein maken als je wilt. En als er even geen gasten zijn, kun je het gastenverblijf zelf gebruiken als kantoor of tuinhuis.

Wanneer je een tuinhuis als gastenverblijf gaat bouwen, denk dan goed na over de wensen die je hebt voor het gastenverblijf. Wat wil je je gasten bieden? Wil je graag een tuinhuis met extra hoogte of met een overdekt terras voor als het weer het toelaat? Een tuinhuis is bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum helemaal naar wens te maken.

Door een apart gastenverblijf te bouwen, houdt je je eigen privacy terwijl je gasten ook hun privacy hebben. Een houten tuinhuis kan in korte tijd door ons gerealiseerd worden. Omdat Van de Munckhof haar tuinhuizen prefab maakt, kunnen wij het gastenverblijf op locatie zeer snel bouwen.

Meer informatie over een tuinhuis als gastenverblijf

Laat ook een gastenverblijf bouwen als meerwaarde voor je woning. Bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum heb je een ruime keuze. We adviseren je graag over de vele mogelijkheden. En wil je eerst liever wat voorbeelden bekijken ter inspiratie? Breng dan een bezoek aan ons showterrein van ruim 1000m2. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder in Neerkant.