+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Tuinhuis voor jacuzzi

Een jacuzzi in de tuin is een heerlijke luxe. Vanuit de jacuzzi kun je optimaal genieten van je eigen tuin. Maar zowel in Nederland als in België werkt het weer niet altijd mee. Als het regent, geeft dat toch een andere ervaring. Dan is het prettig als de jacuzzi overdekt is, zodat je altijd, weer of geen weer, plezier hebt van je jacuzzi. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een tuinhuis voor je jacuzzi.

Je kunt er zowel voor kiezen de jacuzzi in het tuinhuis te plaatsen, als een soort van poolhouse, of onder de overkapping van het tuinhuis. Een tuinhuis met een jacuzzi is ook een mooie aanvulling bij een gastenverblijf. Met een gastenverblijf in het tuinhuis en een jacuzzi onder de overkapping van het tuinhuis kun je je gasten een fantastische tijd laten beleven.

Ruim aanbod

Van de Munckhof Tuinhuiscentrum is dé specialist op het gebied van tuinhuizen. Je hebt bij ons een ruime keuze in modellen, maten en materialen en ook over een ontwerp op maat denken we graag met je mee. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ervoor zorgen dat het tuinhuis naadloos op de rest van je tuin aansluit. Door al je wensen mee te nemen in het ontwerp, kun je jarenlang van het tuinhuis genieten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat voor een tuinhuis voor je jacuzzi. Of breng een bezoek aan ons ruim 1000m2 grote showterrein in Neerkant. We zijn zes dagen per week geopend om al je vragen te beantwoorden en je van deskundig advies te voorzien.