+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Een blokhut als woning

Tegenwoordig krijgen we steeds vaker de vraag of een blokhut ook als woning gebruikt kan worden. Dat kan zeker. Een tuinhuis is zelfs uitstekend als leefruimte te gebruiken. Zo kun je het tuinhuis als werkruimte gebruiken, als praktijkruimte of als tuinkamer. Maar wist je dat een blokhut ook vaak als mantelzorgwoning gebruikt wordt?

Zou je als mantelzorger je ouder(s) het liefst verzorgen bij jou aan huis maar heb je hier simpelweg niet genoeg plek voor? Met een blokhut als woning is het wel mogelijk. Je kunt het tuinhuis eenvoudig als leefruimte op je eigen terrein plaatsen. Bovendien kan een blokhut bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum helemaal naar wens gemaakt worden. Met enkele of dubbele deuren, met het aantal ramen dat je prettig vindt en indien gewenst ook met een houten vloer. Door een blokhut als woning in je tuin te plaatsen, heb je je ouder(s) altijd dicht bij je en kun je snel en gemakkelijk op en neer lopen voor de nodige verzorging en hulp. En het is ook nog eens gezellig om zo dicht bij elkaar te wonen. Daarnaast is een tuinhuis als leefruimte een voordelige oplossing voor een mantelzorgwoning. Een stuk voordeliger dan een stenen aanbouw of berging!

De mogelijkheden bekijken voor een tuinhuis als leefruimte

Breng gerust een bezoek aan ons showterrein van ruim 1000m2 om de vele mogelijkheden van Van de Munckhof Tuinhuiscentrum van dichtbij te bekijken. Onze deskundige medewerkers kun je al je vragen stellen. We lopen graag met je rond om je te helpen bij je keuze. Heb je nu al vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.