+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Tuinhuis voor in volkstuin

Het is heerlijk om je eigen tuintje in een gezamenlijke volkstuin te hebben. Een tuintje waar je je eigen groenten, fruit en kruiden kunt telen en in je vrijetijd lekker bezig kunt zijn. Maar voor het verzorgen van al die groenten en kruiden heb je natuurlijk wel de juiste materialen en tuingereedschap nodig. En om daar nu iedere keer mee op en neer te sjouwen is niet echt ideaal. Dan is een tuinhuis zeker van toegevoegde waarde.

In een tuinhuis kun je al je benodigdheden droog en beschut neerzetten. Je kunt het tuinhuis daarnaast afsluiten zodat je niet bang hoeft te zijn voor ongenode gasten. Bovendien kun je het tuinhuis zo groot of zo klein maken als je zelf wilt, afhankelijk van de beschikbare ruimte die je in de volkstuin hebt. Zelfs een overkapping voor een overdekt zitje is mogelijk!

Van de Munckhof Tuinhuiscentrum

Bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum heb je een ruime keuze in huisjes voor in een volkstuin. Met zoveel ramen en deuren als je wenst, met het dak dat je mooi vindt en de houtsoort die je aanspreekt. Misschien vind je het fijn als het tuinhuis aansluit bij de rest van de tuinhuizen in de volkstuin of misschien vind je het juist leuk iets totaal anders te hebben. Wat je wensen ook zijn, we maken het graag voor je mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of breng een bezoek aan ons showterrein in Neerkant om inspiratie op te komen doen.