+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Tuinkantoor

Moet je regelmatig thuis werken? Dan is er natuurlijk niets zo fijn als een eigen plek waar je in alle rust je dingen kunt doen. Soms ontbreekt het in je eigen huis echter aan die ruimte. Je kunt misschien wel ergens een bureau kwijt, maar dat is uiteraard wat anders dan een plekje echt helemaal voor jou alleen. Als je binnenshuis geen werkruimte vrij kunt maken voor jezelf, denk dan eens aan extra werk- of praktijkruime buitenshuis in de vorm van een tuinkantoor.

In een beetje tuin kun je al met gemak een tuinkantoor kwijt. Bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum heb je namelijk een ruime keuze in soorten en maten tuinhuizen. Wil je een tuinkantoor met veel ramen zodat er genoeg daglicht binnenvalt? Of wil je een werkruimte met terras zodat je bij mooi weer ook buiten kunt werken? Of wat dacht je van een 8-hoekig tuinhuis als praktijkruimte? Van de Munckhof Tuinhuiscentrum maakt het mogelijk.

Tuinhuisje als werkruimte / praktijkruimte

Deze werkruimte of praktijkruimte kun je eenvoudig bestellen. Bekijk de ruime mogelijkheden voor een tuinkantoor online op onze website of breng een bezoek aan ons inspirerende showterrein van ruim 1000m2 groot. Onze medewerkers staan hier voor je klaar om je van professioneel advies te voorzien. Aan de hand van je wensen gaan we aan de slag voor een tuinkantoor op maat. Heb je al vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze aantrekkelijke prijzen en wat we voor je kunnen betekenen.