+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een handig tuinhuis in Balen en omstreken

Je wilt een tuinhuis kopen in Balen en omstreken? Dan ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Een tuinhuis is echt een aanwinst voor je tuin. Het is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Misschien ben je op zoek naar een extra ruimte om spullen op te ruimen. Bij een tuinhuis gaat het dan meestal om onder meer tuingereedschap, een grasmaaier, kinderspeelgoed of het tuinmeubilair. Wellicht wil jij het huisje voor een heel ander doel gebruiken. Heb je plannen opgevat om het in te richten als gastenverblijf? Zeker als je een redelijk grote tuin hebt is dat absoluut een optie. Je kunt het huisje precies inrichten zoals je het zelf wilt. Natuurlijk is een verblijf in de tuin ook ideaal om te gebruiken als hobbyruimte of speelkamer voor de kinderen.

Op maat gemaakte tuinhuizen Balen

Van de Munckhof realiseert een tuinhuis in Balen naar jouw eigen wensen. Op zich verkopen we ook wel standaard tuinhuizen, maar als je zelf specifieke wensen hebt, maken we een uniek ontwerp voor jouw tuinhuis in Balen. We kunnen een enkele deur of dubbele deuren in het huis maken. Ook openslaande deuren behoren tot de mogelijkheden. Lijkt het je handig om het tuinhuis te combineren met een overkapping of veranda? Dat is zeker mogelijk. Wil je het liefst een plat of een schuin dak? Ook qua afmetingen maken we het verblijf precies zo breed en lang als jij wilt. Heb je een voorkeur voor Douglas hout of kies je liever een ander houtsoort? Wil je meer weten over de verschillen tussen de diverse houtsoorten, dan geven we je graag informatie. 


Een tuinhuis kopen Balen

Tuinhuizen Balen wordt door ons prefab gemaakt. Alles wordt door ons gerealiseerd in onze eigen werkplaats. We maken tijdens de productie gebruik van goede materialen. Tel hierbij onze ervaring op en je begrijpt dat er een mooi tuinhuis tevoorschijn gaat komen. Dit alles voor scherpe prijzen. Wil je ons een keer bezoeken in Neerkant? Je bent van harte welkom. Op ons showterrein zijn diverse tuinhuizen aan de binnen- en buitenkant te bekijken. We geven, desgewenst, ook meteen een prijsindicatie. Graag ontmoeten we je binnenkort. 6 Dagen in de week zijn we voor je geopend.