+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis Dessel

Je wilt een tuinhuis kopen in dessel en omstreken? Van de Munckhof levert mooi en betaalbaar houtwerk. We zijn 6 dagen per week geopend. Wil je graag standaard tuinhuizen in Son en omgeving? Of ga je voor een van onze nieuwste trends? We zien de laatste jaren tuinhuizen in combinatie met eiken palen steeds populairder worden. Deze robuuste uitstraling wordt door veel mensen gewaardeerd. Je krijgt hierdoor echt een authentieke uitstraling. Daarnaast weet je met eikenhout zeker dat je een betrouwbare basis hebt voor je tuinhuis in Son en omstreken.

Een tuinhuis Dessel nodig voor extra bergruimte?

Wil je een tuinhuis in Dessel en omgeving omdat je een gebrek aan opbergruimte hebt? Wij maken het tuinhuis graag voor je op maat. Je kunt precies aangeven wat je wensen zijn. Als je weet wat je bedoeling met het tuinhuis in Son is, kun je goed aangeven hoe je het precies ingericht wilt hebben. Ook voor een extra luxe tuinhuis kun je bij ons terecht. Wij zorgen er altijd voor dat het tuinhuis perfect bij je tuin aansluit. We kunnen het tuinhuis bijvoorbeeld ook maken van sfeervol Douglas hout. Twijfel je nog waar je het tuinhuis precies voor gaat gebruiken? Vraag je je af of het handig is als dierenverblijf? Wij denken graag even met je mee.

Een tuinhuis kopen Dessel als gastenverblijf

Tuinhuizen Dessel kan ook zeer goed dienen als gastenverblijf. Misschien heb je wel familieleden of vrienden die ver weg wonen. Als ze dan bij je op bezoek komen, is het wel gezellig als ze blijven overnachten. Het is geweldig als jij ze dan door middel van het tuinhuis een mooi verblijf kunt bieden. Het is ook mogelijk om je tuinhuizen professioneel als gastenverblijf te verhuren. Graag horen we jouw wensen. Die nemen we dan allemaal mee in het uiteindelijke ontwerp. Op die manier ontstaat er een maatwerk product waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Wij maken altijd gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit. En dat voor een aantrekkelijke prijs. Wil je meer weten over onze tuinhuizen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Al je vragen worden met plezier door ons beantwoord.