+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis in Diest en omstreken

Je wilt een tuinhuis kopen in Diest en omgeving? Je kunt een tuinhuis voor verschillende doeleinden gebruiken. Wil jij graag een extra bergruimte? Is het al jaren passen en meten bij jullie in Diest? Dat kan veel irritatie opleveren. Een tuinhuis is dan een fijne optie. Het huis kan ook gebruikt worden als speelruimte voor de kinderen. Ongestoord kunnen ze dan hun fantasiespelletjes uitvoeren. Of misschien knutselt jouw dochter graag? Op de tafel in het tuinhuis mag het tenslotte best even rommelig blijven. Dan kan ze de volgende dag zo weer verder met haar kunstwerk. Ook het uitvoeren van een hobby kan uitstekend in een tuinhuis in en nabij Diest. 

Een tuinhuis Diest betekent een meerwaarde voor je tuin

Een tuinhuis Diest is handig als extra bergruimte of prettig als extra verblijf of hobbyruimte. Maar het biedt zeker meer voordelen. Het geeft absoluut een meerwaarde aan je tuin. Zeker als je kiest voor een object, een vorm en een houtsoort dat mooi in jouw tuin past. Wij willen ook op dit gebied graag met je meedenken. Neem zeker contact op als je vragen hebt. We maken de tuinhuizen in Diest en omstreken altijd van hout. Dit natuurlijke materiaal geeft een warme uitstraling en past het beste in de tuin.

Een tuinhuis kopen Diest

De tuinhuizen Diest die je bestelt bij Van de Munckhof zijn maatwerk. Wij vinden het niet meer dan logisch dat het huisje perfect bij jouw tuin past. Ook moet het volledig aansluiten bij jouw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het maken van tuinhuizen kunnen wij elk tuinhuis precies maken zoals jij dat wilt. We gebruiken hierbij de beste materialen. Tel hier ons vakmanschap bij op en je weet zeker dat je jarenlang gaat genieten van het tuinhuis in Diest. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij je bieden? Op de website kun je een aantal voorbeelden bekijken. Je mag ook altijd een bezoek brengen aan ons showterrein in Neerkant. Je kunt dan met eigen ogen zien wat wij voor je kunnen realiseren. We zijn 6 dagen in de week geopend.