+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis Geel

Wil je een tuinhuis kopen in Geel en omstreken? Heb je het liefst een standaard huis of kies je voor een op maat gemaakt object? Bij Van de Munckhof is het beiden mogelijk. Tuinhuizen zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Misschien wil je het tuinhuis in Geel gebruiken als hobbyruimte. Het kan ook dat je het aanschaft omdat je behoefte hebt aan extra bergruimte. We zien ook wel dat mensen hun tuinhuis gebruiken als speelhuizen voor de kinderen. De extra ruimte die je krijgt door deze aanschaf is fijn. Daarnaast is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat het huis goed in je tuin past. Dan kan het nog een extra aanwinst voor je tuin betekenen ook.

Een tuinhuis Geel als gastenverblijf

Een tuinhuis in Geel en omstreken kan ook als gastenverblijf worden gebruikt. Soms kom je in je woning een ruimte tekort en het lukt ook niet om deze binnen te realiseren. Een extra ruimte in de tuin is dan soms een goed alternatief. Zeker wanneer je regelmatig gasten ontvangt die bij je blijven slapen. Is dat in huis niet goed mogelijk, dan kun je ze een slaapplek aanbieden in je tuinhuis in Geel en omgeving. Wij maken onze tuinhuizen standaard van hout. Dit natuurlijke materiaal zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Op die manier krijg je meer sfeer in je tuin.

Maatwerk bij tuinhuis kopen Geel

Een tuinhuis in Geel kan precies voor je op maat worden gemaakt. Wij vinden het niet meer dan logisch om elk tuinhuis op maat te maken. Het moet tenslotte bij je wensen aansluiten en het liefst ook nog passen bij je tuin. Dankzij onze ervaring maken wij de tuinhuizen zoals jij dat wilt. We maken alleen gebruik van materialen van uitmuntende kwaliteit. Verder vind je bij ons vakmanschap en eerlijke prijzen. Zien we je binnenkort op ons showterrein in Neerkant? Of vraag geheel vrijblijvend een offerte of informatie aan via onze website.