+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis in Genk en omstreken

Een tuinhuis in Genk en omstreken betekent een aanwinst voor je tuin. Als wij weten wat jouw wensen zijn, gaan onze ervaren vakmensen aan de slag. We gebruiken alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit. Toch bieden wij onze huizen aan voor een scherpe prijs. Wil je online een offerte aanvragen? Dat is zeker mogelijk. Je kunt ons ook bezoeken in Neerkant. Dan kunnen we je meteen een prijsindicatie geven. Ook als je vragen hebt, mag je altijd contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers beantwoorden al je vragen. Weet je al precies welk tuinhuis je wilt kopen in Genk? Geef dan je specifieke wensen aan. Wij zorgen altijd voor een ontwerp op maat.

Veel mogelijk bij tuinhuizen Genk en omgeving

Zoek je sinds een tijdje naar een tuinhuis Genk? Heb je al een kijkje genomen op onze website? Dit is een handige manier om inspiratie op te doen. Wil je een standaard tuinhuis of heb je speciale wensen? Je kunt de tuinhuizen ook combineren met een terras. Dan heb je zowel een extra opbergruimte als een mogelijkheid om te genieten van het buitenleven. Door een terras met een veranda of overkapping kun je soms zelfs in de herfst nog buiten zitten. Zeker als je kiest voor een vuurkorf. Regen is natuurlijk geen enkel probleem als je onder de overkapping zit. Er is van alles mogelijk als je een tuinhuis aanschaft bij Van de Munckhof.

Een tuinhuis kopen Genk voor extra opbergruimte

Zijn de tuinhuizen in Genk en omstreken bedoeld voor extra opbergruimte? Jaren geleden was dit vaak de hoofdreden voor de aanschaf van een buitenverblijf. Tegenwoordig wordt een tuinhuis ook vaak voor andere doeleinden aangeschaft. Mensen maken er een hobbykamer of speelkamer van. Ook gebeurt het nogal eens dat de tuinhuizen wordt ingericht als gastenverblijf. Welke wensen je ook hebt, onze vakmensen realiseren het graag voor je.