+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis Herentals

Wil je graag een tuinhuis kopen in Herentals en omstreken? Heb je een specifieke bedoeling met het tuinhuis of vind je het gewoon mooi in je tuin? Wil je het tuinhuis in Herentals en omstreken gebruiken als extra bergruimte? Zeker met een gezin kom je al snel ruimte tekort om spullen op te bergen. Elk kind heeft weer zijn eigen fiets en soms ook nog een wave bord en andere attributen. Het kan natuurlijk ook dat je het tuinhuis in Herentals aanschaft voor het opbergen van je tuingereedschap. Handig is bijvoorbeeld ook het opruimen van je tuinmeubelen. Kom gerust eens langs bij ons in Neerkant. We hebben een groot showterrein waar verschillende tuinhuizen staan. Je mag ze op je gemak van binnen en van buiten bekijken. Er is ook altijd wel een medewerker beschikbaar die je eventuele vragen kan beantwoorden.

Offerte voor tuinhuis Herentals

Wil je graag een prijsindicatie voor het tuinhuis in Herentals en omstreken? Als je bij ons langskomt in Neerkant kunnen we je direct een prijsindicatie geven. Het is dan natuurlijk wel wenselijk dat we ongeveer weten wat je wilt. Hoe beter jij aangeeft wat je wilt op het gebied van ramen, deuren, soort hout en het dak, hoe nauwkeuriger wij een indicatie van de prijs kunnen geven. Je mag ook online een offerte bij ons aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend.

Een tuinhuis kopen Herentals

Wil je tuinhuizen in Herentals combineren met een terras? Het is natuurlijk handig om het een en ander te combineren. Je hebt dan in de eerste plaats extra opbergruimte en daarnaast kun je genieten van een fijn terras. Het is in dat geval wel fijn om te kiezen voor een overkapping. Zo maak je de zomer langer en kun je ook op een frisse avond nog prima buiten zitten. Twijfel je over het houtsoort? Weet je niet goed of je nu wel of niet wilt impregneren? Onze medewerkers geven je graag deskundig advies.