+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis in Lommel

Wil je graag een geïmpregneerd tuinhuis in Lommelkopen? Kom dan eens langs op het showterrein van Van de Munckhof. Je vindt ons in Neerkant. Op dit terrein staan diverse tuinhuizen die je van binnen en van buiten kunt bekijken. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende mogelijkheden voor jouw tuinhuis in Lommel. Er loopt ook altijd wel een medewerker rond waaraan je vragen kunt stellen. Als je het handig vindt, geeft deze je meteen een prijsindicatie. Wil je direct een tuinhuis kopen en weet je al precies wat je wilt? Dan kun je ook via de mail een offerte aanvragen.

Een geïmpregneerd tuinhuis in Lommel

Geïmpregneerde tuinhuizen in Lommel en omgeving gaat extra lang mee. Wij maken tijdens de productie van onze tuinhuizen alleen gebruik van goed hout. Dit is echt van uitstekende kwaliteit. Om die reden gaan onze tuinhuizen altijd lang mee. Laat je het tuinhuis ook nog impregneren, dan mag je erop vertrouwen dat het nog langer meegaat. Je zult merken dat het vocht minder goed op het hout blijft zitten. Daarnaast heeft het hout ook veel minder te lijden onder vocht en vuil. Er is namelijk een speciale beschermende laag op het hout aangebracht. Wil je dus extra lang plezier hebben van het tuinhuis in Lommel, dan is dit een hele goede keus.


Een tuinhuis in Lommel kopen

Je wilt een tuinhuis in Lommel en omgeving kopen? Je kunt het aanschaffen via Van de Munckhof. Wij leveren door heel Nederland en België. Vraag gerust van te voren een vrijblijvende offerte aan. We sturen deze graag naar je op. Uiteraard is het handig als we dan eerst jouw specifieke wensen weten voor het tuinhuis in Venray. Deze nemen we dan meteen mee in de offerte. Zo kunnen we vrij nauwkeurig berekenen wat het huisje gaat kosten.