+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis in Maasmechelen

Wil je een tuinhuis in Maasmechelen kopen? Je bent dan bij Van de Munckhof in Neerkant aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment van mooie tuinhuizen. Kies je voor Douglas hout, dan is het huisje extra duurzaam. Dit hout is bijzonder hard en gaat daarom zeer lang mee. Een ander voordeel van Douglas hout is dat het een mooie uitstraling heeft. De kleur van het hout gaat iets naar het geel en past daarom goed in de meeste tuinen. Nu is het wel zo dat na verloop van jaren de kleur iets meer grijs zal worden. Vind je dat niet fijn, dan kun je dit door middel van een speciale beits voorkomen. Neem zeker even contact op met onze medewerkers als je hierover meer wilt weten.

Tuinhuizen in Maasmechelen

Tuinhuizen in Maasmechelen en omstreken kan helemaal worden aangepast aan jouw wensen. Wil je een plat dak of kies je liever voor schuin? Is het de bedoeling dat het huis een afdak krijgt of niet? Dit maakt de aanschafprijs iets hoger, maar aan de andere kant biedt het wel weer verschillende voordelen. Afhankelijk van je bedoeling met het tuinhuis bepaal je wat je wilt qua deuren en ramen. Kijk ook zeker eens op onze website voor inspiratie. Of weet je al precies wat je wilt? Bestel het tuinhuis dan bij Van de Munckhof. We leveren standaard tuinhuizen, maar ze zijn ook door ons op maat te maken. Geheel volgens je eigen wensen en voorkeuren.

Een tuinhuis kopen in Maasmechelen
Wil je het tuinhuis in Maasmechelen gebruiken als extra bergruimte? Zeker met een gezin kom je al snel ruimte tekort om spullen op te bergen. Elk kind heeft weer zijn eigen fiets en misschien willen ze ook nog wel een step of een space-scooter. Het kan natuurlijk ook dat je het tuinhuis in Maasmechelen gaat kopen omdat je je tuingereedschap wilt opbergen. Handig is bijvoorbeeld ook het opruimen van je tuinmeubelen. Kom gerust eens langs bij ons in Neerkant. Dan kun je op je gemakje onze verschillende objecten bekijken. 

Tuinhuizen in Maasmechelen

Tuinhuizen in Maasmechelen en omstreken kan helemaal worden aangepast aan jouw wensen. Wil je een plat dak of kies je liever voor schuin? Is het de bedoeling dat het huis een afdak krijgt of niet? Dit maakt de aanschafprijs iets hoger, maar aan de andere kant biedt het wel weer verschillende voordelen. Afhankelijk van je bedoeling met het tuinhuis bepaal je wat je wilt qua deuren en ramen. Kijk ook zeker eens op onze website voor inspiratie. Of weet je al precies wat je wilt? Bestel tuinhuizen dan bij Van de Munckhof. We leveren standaard tuinhuizen, maar ze zijn ook door ons op maat te maken. Geheel volgens je eigen wensen en voorkeuren.

Een tuinhuis kopen in Maasmechelen 

Wil je het tuinhuis in Maasmechelen gebruiken als extra bergruimte? Zeker met een gezin kom je al snel ruimte tekort om spullen op te bergen. Elk kind heeft weer zijn eigen fiets en misschien willen ze ook nog wel een step of een space scooter. Het kan natuurlijk ook dat je het tuinhuis in Maasmechelen gaat kopen omdat je je tuingereedschap wilt opbergen. Handig is bijvoorbeeld ook het opruimen van je tuinmeubelen. Kom gerust eens langs bij ons in Neerkant. Dan kun je op je gemakje onze verschillende objecten bekijken.