+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis met overdekt terras

Wil je graag een tuinhuis met overdekt terras kopen? Daar zul je vast en zeker geen spijt van krijgen. Er is niets zo fijn als lekker buiten zitten. En dan het liefst tot ’s avonds laat. Een glaasje wijn en een goed gesprek en ondertussen gaat het steeds meer schemeren. Wat kun je daar van genieten. Het is jammer als een regenbuitje dit plezier wegneemt. Ook is het vervelend als het eigenlijk te koud wordt. Een tuinhuis met een overdekt terras is de perfecte oplossing. Kou en regen zijn dan geen enkel probleem. Je kunt lang buiten zitten, zelfs nog in de herfst. 

Tuinhuizen met overdekt terras zoals jij het wilt

Een tuinhuis met overdekt terras is bij Van de Munckhof te bestellen. Er zijn veel mogelijkheden, dus kies echt dat type en model dat jij het mooist vindt. Je kunt het tuinhuis voor veel doeleinden gebruiken. Vroeger maakten mensen er vaak een extra opslagplaats van. Ideaal voor bijvoorbeeld de grasmaaier en het kinderspeelgoed. Of wat denk je van de fietsen? Tegenwoordig zien we tuinhuizen echter steeds meer als een buitenverblijf. Heb je eigenlijk net te weinig ruimte in je schuur of garage? Is het altijd passen en meten met de fietsen? Dan kun je natuurlijk ook het een en ander combineren. In het tuinhuis zet je de fietsen of tuingereedschap neer. En lekker buiten zitten doe je op het terras. Jouw extra buitenruimte wordt dan vergroot en je kunt altijd buiten zitten. En je hebt ook nog eens extra opbergruimte erbij.

Je wilt een tuinhuis met overdekt terras kopen?

Voor tuinhuizen met overdekt terras ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Geef je wensen aan ons door en we gaan meteen aan de slag. Graag horen we precies wat je wilt. Wij maken dan een ontwerp. Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we aan het werk. Het tuinhuis met overdekt terras wordt exact op maat gemaakt. Op jouw eigen terrein zetten we het op een professionele manier voor je in elkaar. Profiteer van onze scherpe prijzen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een tuinhuis met overdekt terras. Je kunt natuurlijk ook eerst een bezoek aan ons showterrein in Neerkant brengen. Zo kun je alle opties in het echt bekijken en inspiratie opdoen. 6 Dagen in de week zijn we geopend.