+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis Peer met veranda

Wil je een tuinhuis kopen in Peer en omstreken? Bij Van de Munckhof ben je dan op de goede plek. Vroeger werden tuinhuizen voornamelijk gebruikt als extra opbergruimte. Mensen zetten hun grasmaaier, gereedschap of de fietsen in dit extra gebouw. Tegenwoordig wordt een tuinhuis heel vaak ingezet als buitenverblijf. Een combinatie van beiden is natuurlijk ook heel goed mogelijk. Dan kom je uit op een tuinhuis met een veranda. Je hebt dan de beschikking over een extra bergruimte, maar je kunt tegelijkertijd buiten zitten onder de overkapping.

Tuinhuizen Peer

Een tuinhuis in Peer kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Zie je het vooral als opbergruimte of ga je het gebruiken als gastenverblijf? Als je weet wat je ermee wilt, kun je je specifieke wensen bij ons aangeven. We maken dan een ontwerp dat precies voor jou op maat is gesneden. Een tuinhuis met of zonder veranda. Een plat of een schuin dak. Wel of geen deur, het is allemaal mogelijk.

Een tuinhuis kopen Peer

Tuinhuizen in Peer en omstreken betekent een aanwinst voor je tuin. Als wij weten wat jouw wensen zijn, gaan onze ervaren vakmensen aan de slag. We gebruiken materialen van hoogwaardige kwaliteit en alles wordt gemaakt in onze eigen werkplaats. Dit alles bieden wij je voor een voordelige prijs. Wil je online een offerte aanvragen? Dat is zeker mogelijk. Ook als je vragen hebt, mag je zeker contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers beantwoorden al je vragen. Je zou ook een bezoek aan ons showterrein in Neerkant kunnen brengen. Dan kun je alle mogelijkheden in het echt bekijken. Zo doe je uitgebreid inspiratie op. Wij zijn 6 dagen in de week geopend.