+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Tuinhuis op maat

Meestal worden tuinhuizen uit hout gemaakt. Dat is een logische keuze, omdat het een natuurlijk materiaal is dat mooi in uw tuin past. De natuurlijke uitstraling van een houten tuinhuis geeft ook een meerwaarde aan uw tuin. Tuinhuizen worden door verschillende mensen ook voor verschillende doeleinden gebruikt. Het ene tuinhuis is het andere niet. Een houten tuinhuis kan een bergruimte, een speelruimte, een hobbyruimte zijn of nog iets anders. Wat u maar wilt. Van de Munckhof maakt ieder tuinhuis op maat.

Een tuinhuis van Van de Munckhof wordt altijd op maat gemaakt

Onze vakmensen hebben ondertussen jarenlange ervaring in het maken van degelijke tuinhuizen op een professionele manier. We gebruiken hiervoor ook uitsluitend materiaal van uitstekende kwaliteit. U weet dus zeker dat, als u bij ons een tuinhuis op maat koopt, het jarenlang zal meegaan.

Het grote voordeel van maatwerk is dat we uw tuinhuis aan uw tuin kunnen aanpassen, precies zoals u dat wenst. Enkele voorbeelden van onze tuinhuizen op maat kunt u hieronder zien. Of u nu voor een 5-hoekig of 8-hoekig tuinhuis kiest, met een plat dak of met een terras, we maken ieder tuinhuis op maat voor u.

Meer informatie over onze tuinhuizen op maat

Van de Munckhof levert tuinhuizen op maat door heel Nederland en België. Wilt u meer informatie over een tuinhuis op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag. U bent uiteraard ook van harte welkom op ons showterrein van ruim 1000m2. Hier kunt u op uw gemak alle mogelijkheden van dichtbij bekijken. Heeft u al een keuze gemaakt? Vraag dan direct een offerte aan en laat u verrassen door onze scherpe prijzen voor tuinhuizen op maat.

Tuinhuiscentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!