+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Tuinhuizen de nieuwste trends

Modern tuinhuis

tuinhuizen in combinatie met eiken palen worden steeds populairder. En dat is niet voor niets. Door de robuuste uitstraling komt het eiken erg goed tot zijn recht. Het zorgt voor een exclusieve en authentieke uitstraling. Bovendien zorgt eikenhout voor een betrouwbare basis voor een modern tuinhuis. Het is namelijk ijzersterk en zeer duurzaam, want het gaat zowel binnen- als buitenshuis jarenlang mee. Eikenhout leeft, brengt sfeer en zorgt voor een gezond leefklimaat.

Luxe tuinhuis op maat

Van de Munckhof heeft jarenlange ervaring in moderne tuinhuizen. We zorgen ervoor dat uw luxe tuinhuis naadloos bij uw tuin aansluit. Of u hem nu gaat gebruiken als modern tuinhuis of als poolhouse, gastenverblijf of dierenverblijf, door al uw wensen mee te nemen in het uiteindelijke ontwerp komen we tot een maatwerk product waar u jaren plezier van heeft. Daarbij maken we gebruik van de beste materialen en onze jarenlange ervaring, en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Meer informatie over onze moderne tuinhuizen

Wilt u meer weten over onze moderne tuinhuizen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor een modern tuinhuis. Vraag onze vakmensen naar de vele mogelijkheden van eiken in combinatie met geïmpregneerd hout en laat u uitgebreid adviseren. We denken graag met u mee over uw ideale luxe tuinhuis. Levering door heel Nederland en België!

U bent ook van harte welkom op ons ruim 1000m2 grote showterrein in Neerkant. Hier kunt u uitgebreid inspiratie opdoen voor uw nieuwe tuinhuis en ontdekken wat er bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum allemaal mogelijk is. Met ruim 30 jaar ervaring kunnen we meteen alle eventuele vragen die bij u spelen beantwoorden. Veel plezier!

Tuinhuiscentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Stuur ons een bericht