+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Maatwerk

Tuinhuis project leende

Hier ziet u wat maatwerkprojecten die wij gemaakt hebben.

Verwerk eigen wensen in een tuinhuis op maat

Wilt u een tuinhuis aanschaffen, dan heeft u de keuze uit verschillende modellen. Een tuinhuis kan verschillende afmetingen hebben, een plat dak, hellend dak of een aparte vorm. In de meeste gevallen zult u ongetwijfeld een tuinhuis vinden die aan uw wensen voldoet. Toch kan het zijn dat u een bepaalt design in uw gedachten heeft. Een design die u niet snel vindt bij de standaard tuinhuizen die u kunt kopen. Natuurlijk is het belangrijk dat u een tuinhuis heeft die echt aan uw wensen voldoet. In dit geval is een tuinhuis op maat een goed alternatief.

Het voordeel van een tuinhuis op maat laten maken

Een tuinhuis op maat laten maken heeft als voordeel, dat u al uw wensen en eisen hierin kunt laten verwerken. Heeft u bepaalde wensen omtrent de afmetingen, de vorm of het design? Bij een tuinhuis op maat is dit mogelijk. Hierdoor krijgt u een volstrekt uniek tuinhuis die u niet ergens anders zult aantreffen. Wilt u een tuinhuis op maat laten maken? Neem dan eens contact op met Van de Munckhof. Als tuinhuiscentrum zijn wij in staat om uw tuinhuis op maat te maken. Ieder model is mogelijk en uiteraard gebruiken wij alleen materialen die voldoen aan de allerhoogste kwaliteit.

Een tuinhuis op maat kopen bij Van de Munckhof

Voor ieder soort tuinhuis kunt u terecht bij Van de Munckhof. Wij zijn dé specialist als het gaat om tuinhuizen. U kunt bij ons terecht voor standaard tuinhuizen, maar wij hebben ook tal van variaties. Kunt u dan nog steeds niet een tuinhuis vinden die aan uw wensen voldoet? Dan kunt u bij ons een tuinhuis op maat kopen. Kies bijvoorbeeld een mooie tuinhuis op maat met plat dak, met een overdekt terras of in 5-kantige vorm. Geef ons uw wensen door en wij weten zeker dat we samen met u een prachtig tuinhuis op maat kunnen ontwerpen.