+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Standaard tuinhuis

Standaard tuinhuizen

Een tuinhuis kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als hobbyruimte, speelruimte of extra bergruimte. De extra ruimte is al een meerwaarde op zich, en als het tuinhuis dan ook nog eens mooi in uw tuin past, zorgt dat ook nog eens voor een meerwaarde voor uw tuin. Daarom worden tuinhuizen standaard vaak van hout gemaakt. Het natuurlijke materiaal zorgt voor een natuurlijke, minder kille, uitstraling. Voor meer sfeer in uw tuin dus!

Maatwerk tuinhuis

Wij vinden het logisch dat ieder tuinhuis maatwerk is. Het moet immers perfect bij uw tuin passen en bij uw wensen aansluiten. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij ieder tuinhuis zo maken als u dat wilt. Met de beste materialen, vakmanschap en voor een eerlijke prijs. Van een tuinhuis van Van de Munckhof heeft u jarenlang plezier. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk de voorbeelden hieronder om te ontdekken wat er mogelijk is. Wij leveren door heel Nederland en België.

Meer informatie

Een tuinhuis van Van de Munckhof is altijd maatwerk, helemaal aangepast aan uw tuin. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons voor meer informatie en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. Ook een bezoek aan onze showterrein van 1000m2 behoort tot de mogelijkheden. Hier kunt u met eigen ogen zien wat voor vakwerk wij leveren. Of vraag direct een offerte aan. Wij gaan dan graag aan de slag met uw wensen en ideeën voor een aantrekkelijk voorstel op maat. Zien we u snel?

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Stuur ons een bericht