+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
Tuinhuisje met terras

Tuinhuis met overkapping of terras

Waar een tuinhuis voorheen voornamelijk als extra opslagplaats voor bijvoorbeeld de fietsen en de grasmaaier gebruikt werd, wordt het tegenwoordig ook steeds vaker als buitenverblijf gezien. Wanneer u de laatste optie of een combinatie van beiden wel ziet zitten, is een tuinhuis met overkapping of terras de ideale oplossing. Op deze manier wordt de extra buitenruimte namelijk vergroot en kunt u, weer of geen weer, altijd droog en beschut buiten zitten onder een overkapping.

De mogelijkheden voor een tuinhuis met luifel of veranda

Een tuinhuis van Van de Munckhof Tuinhuiscentrum is op verschillende manieren uit te voeren met een luifel of een terras. Bekijk hiernaast ons uitgebreide assortiment of informeer naar de mogelijkheden van uw favoriete tuinhuis met luifel of veranda. Dankzij ons brede aanbod, waarbij verschillende maten, modellen en houtsoorten mogelijk zijn, kunnen we ook uw tuinhuis helemaal naar wens maken. Want een tuinhuis van Van de Muckhof Tuinhuiscentrum is altijd maatwerk.

Geef uw wensen aan ons door, dan gaan wij daar graag mee aan de slag. Met behulp van uw ideeën of een schets komen we tot een ontwerp waar u helemaal tevreden over bent. Uw eigen maatwerk tuinhuis met overkapping of terras zetten we vervolgens bij u op locatie in elkaar. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Offerte aanvragen

U kunt online ook direct een offerte aanvragen voor een tuinhuis met overkapping of veranda. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag en beantwoorden al uw vragen over een tuinhuis met luifel of terras. Of breng een bezoek aan ons showterrein in Neerkant om alle mogelijkheden in het echt te bekijken. Hier doet u uitgebreid inspiratie op.

Tuinhuiscentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!

Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Stuur ons een bericht