+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Laat ook een mooi tuinkantoor in uw tuin plaatsen

Thuiswerken raakt steeds meer ingeburgerd. De mogelijkheden om thuis te werken is met de huidige technische mogelijkheden ook veel gemakkelijker geworden. Ook is thuiswerken voor veel zelfstandige ondernemers heel normaal. Heeft u een kleine onderneming, dan kunt u hiermee besparen op een bedrijfspand. Een probleem bij thuiswerken, is dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om in alle rust thuis aan het werk te gaan. Menigeen moet aan de keukentafel zitten, met rondom ravottende kinderen of men zit opgesloten in een hoekje in de slaapkamer. Dit kunt u veel beter organiseren door een tuinkantoor in uw tuin te laten plaatsen. 

Veel mogelijkheden met een tuin kantoor

De mogelijkheden met een tuin kantoor zijn groot. Ook al heeft u maar een kleine tuin, ook hier past een tuin kantoor in. Uw kantoorruimte zal weliswaar niet overdreven groot zijn, maar u heeft wel een rustige en comfortabele werkplek. Heeft u wel een grote tuin, dan kunt u hier ook een groter tuin kantoor laten bouwen. U heeft dan bijvoorbeeld meer mogelijkheden om bezoek te ontvangen. Belangrijk bij een tuin kantoor, is dat het kantoor is uitgevoerd met veel ramen. Zo geniet u optimaal van daglicht, dat gezonder is dan kunstlicht. Wilt u bij mooi weer de mogelijkheid hebben om buiten naast uw tuin kantoor te werken? Dan kunt u kiezen voor een tuinkantoor met overkapping. Betreffende het design en de afmetingen heeft u alle mogelijkheden om een fijne werkplek bij huis te creëren.

 

Een tuinkantoor op maat bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum

Wilt u een tuinkantoor om comfortabel vanuit huis te werken? Dan heeft u bij Van de Munckhof Tuinhuiscentrum enorm veel keuze uit verschillende soorten tuinkantoren. Wilt u een groot of klein tuinkantoor of met of zonder een overkapping? Het is allemaal mogelijk. Naast onze standaard modellen, is het ook mogelijk om al uw eigen wensen in een tuinkantoor toe te passen, met een tuinkantoor op maat. Wij ontwerpen in samenspraak met u uw eigen tuinkantoor op maat, zodat u straks een unieke tuinkantoor in uw tuin heeft staan.