+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinschuur om spullen op te bergen

Wil je een tuinschuur kopen? Bij Van de Munckhof ben je dan aan het juiste adres. Misschien kom je hopeloos ruimte tekort om al je spullen op te bergen. Een houten schuur kan dan een uitstekende oplossing zijn. Hierdoor krijg je namelijk een hele handige opbergruimte erbij. Ideaal voor het opruimen van bijvoorbeeld de tuinspullen, het gereedschap, fietsen en misschien wat kinderspeelgoed. In de winter is de schuur ideaal voor het opruimen van je tuinmeubelen. 

Handige tuinschuren

Een tuinschuur kan ook prima dienen als klusruimte. Houd je zelf van klussen en rommelen, dan is zo’n schuurtje erg handig. Je bent hier lekker droog en ook al maak je wat rommel, dat is geen probleem. Voor een tuinschuur op maat ben je bij Van de Munckhof aan het juiste adres. Wij maken bij het maken van de tuinschuren gebruik van kwaliteitshout. Je zult zien dat dat ook ten goede van de uitstraling komt. Op die manier is het schuur zelfs een aanwinst voor je tuin. Je kunt hem eventueel ook met een overkapping laten maken.

Veel mogelijkheden bij tuinschuur kopen

Vertel ons zeker al je wensen wat betreft het tuinschuurtje. Onze vakmensen kunnen veel voor je realiseren. Heb je het liefst dubbele openslaande deuren of kies je voor een enkele deur? Welk daksoort vind je handig. Kies je voor dakpanplaten of dakpannen? Heb je ook al nagedacht over de raamindeling? We denken overigens ook graag even met je mee. Alle tuinbergingen worden door ons exact op maat gemaakt. We houden rekening met jouw specifieke wensen. Omdat wij alle garages, carports, tuinhuizen en schuren in onze eigen werkplaats maken, zijn de lijntjes kort te houden.